Et snedkerkøkken eller et køkken, der tilhører en snedker?

28 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Snedkerkøkkener kan jo være nogle, der er lavet på en bestemt måde, om det så er moderne eller ej.

De kan jo også tænkes at være køkkener, der udelukkende er lavet af snedkere eller bare af en enkelt af slagsen som et større projekt, eller fordi man ville bevise sig selv eller lære at arbejde i et team med den slags.

Så kan det således også være et køkken, som der er lavet af en snedker i den forstand, at han måske ikke har lavet et køkken ud fra stilarten “snedkerkøkken”, men hvor det bare har været vedkommende selv, der arbejder som snedker til dagligt, som nu vil have sig et køkken.

Måske har en snedker endda også bestilt et køkken at få lavet, fordi man er midt i en arbejdsskade og ikke selv kan udføre arbejdet, eller man er pensioneret og for gammel til at gøre det selv.

Eller man er en snedker, som er blandt mange professioner, der er ved at arbejde med det her køkken.

Et ord – mange betegnelser

For der skal jo som regel mange mennesker indover at lave sådan et køkken, hvis det skal fungere til fulde.

Det vil sige, at man skal have en VVS’er, en elektriker og (måske) en snedker, hvis det bliver nødvendigt, og der kan være flere af samme profession på opgave med køkkenet her, eller man skiftes mellem flere af samme profession til at arbejde på køkkenet.

Man skal jo blandt andet også have støbt køkkenet eller i hvert fald lagt grunden til det, før man begynder på de dele, der skal installeres i det. Der er en naturlig rækkefølge med den slags.

Stiller en snedker så større krav til et køkken?

Måske, fordi vedkommende er vant til at arbejde med den slags og sætter store standarder, eller måske er personen lidt mere ligeglad, fordi det minder om arbejde, og man bare gerne vil have det overstået.

More articles