Er catering et område for dig?

25 June 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Overskriften her kan lidt forstås på flere måder, for det kan både handle om, hvorvidt man skal afprøve sig med catering ved at få det serveret i en given sammenhæng, hvor man vil have mad udefra.

Men det vil vi faktisk ikke komme ind på i denne artikel, da dette del-emne er blevet beskrevet en del før, så vi vil mere specificere, om catering-branchen er noget, som du kunne tænke dig at beskæftige dig med som arbejdende person.

Et konkret sted at arbejde med dette kunne jo være via følgende link, så du lige kan snuse videre et bestemt sted for at få en fornemmelse af, hvad det vil sige at have med catering at gøre: https://ebuffet.dk/

Men desangående om branchen er noget for dig, det vil vi lige beskrive lidt om her, så du kan afgøre med dig selv, om det er noget, du har lyst til at arbejde med eller ej.

Ingen siger jo, at du skal opholde dig i cateringbranchen resten af livet, selvom nogle gør det, for at arbejde med catering kan se godt ud på ens CV, så man senere kan arbejde i restaurationsbranchen, som eventmager eller lignende.

For det første skal man huske, at man skal være serviceminded, se renlig ud, have uniform på og altid et smil på læben og have overskud, hvor lidt man ellers ønsker det.

Man må gerne have en dårlig dag, men man skal ikke vise det for dem, man kører med mad ud til, og hvis man endvidere også er sat til at servere det pågældende sted, så skal man bestemt finde det store smil frem.

Desuden kan arbejdstiderne ofte være om aftenerne og specielt i weekenderne, så man kommer til at skulle sige farvel til noget af ens sædvanlige natteliv, men selvfølgelig vil der være friaftener i weekenderne, og ellers kan man jo bytte vagter med andre.

Så: er cateringbranchen noget for dig?

More articles