Hvordan indtager du din frokost, når du arbejder med bygger?

21 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo relativt let at få mulighed for at spise ens frokost, hvis man har et mere stillesiddende arbejde, hvor man befinder sig det samme sted hver dag mere eller mindre.

Her kan der være en kantineordning, man har lavet en aftale med et cateringfirma, eller man skal selv have mad med hjemmefra, og så sørger firmaet måske for lidt snacks såsom frugt og drikkelse.

Er man mere på farten, så kan det være, firmaet betaler for en, når man skal finde noget frokost på vejen, såsom hvis man er en kørende sælger.

Men hvordan gør man lige, hvis man arbejder med byggeri, hvor man i praksis kan arbejde det samme sted i lang tid ad gangen, såsom hvis man er blevet hyret ind til at lave noget byggeri i Hjørring, men som kan foregå over kortere eller længere tid ad gangen.

Her er det måske ikke let at sørge for en cateringordning, og der er da slet ikke tid til at stille en kantine op af de store.

Desuden er der jo det problem med, at man måske ikke lige kan smide arbejdet fra sig, fordi det er vigtigt, lige når det “officielt” er frokosttid.

Er man heldig, så kan man spise sammen med en mængde andre kollegaer, hvor man måske har slået sig sammen om at købe frokost ude, hvor man sender en mand ud for at hente maden til folket.

Måske har man så travlt den dag, at man lige skal finde sig sit snit til at spise noget mad, når man rammer et bestemt tidspunkt på arbejdsdagen, hvor der indfinder sig en naturlig pause.

Dog skal man virkelig passe på med, at man ikke går hele dagen uden at få noget at spise, for det er ofte i den slags situationer, at man går sukkerkold og laver en del fejl.

Kan man ikke nå et helt måltid mad, så spis i hvert fald en stor portion morgenmad eller indtag en snack eller flere i løbet af dagen.

More articles